Renault Elektromos Autó Túra

Válassza a Renault ZOE-t, hiszen májusban megduplázzuk az állami támogatást!

Renault ZOE Intens R110 most

akár 1 500 000 Ft állami + 1 500 000 Ft Renault támogatással!*

renault-zoe-b10-ph1lr-features-technology-001.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

 Renault Elektromos Autó Túra a Renault DUNA-nál 2019. május 11-én

Jöjjön el rendezvénysorozatunk első állomására márkekereskedésünkbe, és ismerje meg a legújabb elektromos modelljeinket. Számos érdekes program mellett megtudhatja, hogy milyen lenne, ha a zéró kibocsátás mellett a tiszta, csendes és gazdaságos közlekedés venné át holnaptól a főszerepet.

renault_zoe-lifestyle.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

Családi Programok

Látogasson el egyik rendezvényükre és programjainkkal garantáljunk a szórakozást minden korosztály számára. Kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhetnek a környezettudatos életmóddal, továbbá kipróbálhatják a 100 % elektromos Renault ZOE és Renault KANGOO Z.E. modelljeinket, emellett az elektromos rollert is.

*A kedvezmény 2019.05.01 napjától 2019.05.31 napjáig érvényes, minden Renault ZOE Intens R110 gépkocsira metálfényezés opció választása esetén, magánszemélyek és jogi személyek részére, az alábbi feltételekkel, a készlet erejéig vagy visszavonásig. A feltüntetett kedvezmény az „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatására” vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető 1.500.000 Ft. támogatást, és a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 1.500.000 Ft. árengedményt tartalmaz. A támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget.

Renault ZOE Intens R110 vegyes fogyasztás Wh/km: 178, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedéseknél! A képek illusztrációk.

Renault Akciók Renault Elektromos Autó Túra
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios